Hyr Kårhuset Boulogner

Du som privatperson, företag eller förening kan hyra både våra lokaler samt vår personal för ditt nästa privata eller publika event!

Flera Lokaler

Middag upp till 160 personer, flera barer samt loungemiljöer.

Mat & Catering

Beställ mat via Järnspisen eller Mattias Mat med leverans.

Bar & Alkohol

Flera barer med alkoholtillstånd och bartenders.

DJ & Dansgolv

Här bedrivs veckovis professionell nattklubb. Vi har det ni behöver.

Vi hjälper er planera ert event!

Går du i tankarna att planera nästa företagsfest? Kanske en middag för någon som fyller år? Eller varför inte din egna bröllopsfest?

Med vår personal ser vi till att skräddarsy ert kommande event efter bästa förmåga till att uppnå era önskemål. Vi anpassar så väl lokaler som stämning för att kunna erbjuda den bästa upplevelse möjlig!

kb_stock_celebrate_01

Firande

Samla dina nära och kära för att fira erat speciella tillfälle.
kb_stock_wedding_01

Bröllop

Oavsett om det gäller cermonin, middagen eller efterfesten
kan vi hjälpa er att skapa er unika upplevelse hos oss!
STOCKHOLM, SWEDEN - JUN 13, 2017: Hands holding many swedish white graduation caps, green trees in the background at the dance school Balettakademien, June 13 2017,Stockholm,Sweden

Student

Samla familj och vänner för firande av er nya student!
kb_stock_corporate_01

Företagsevent

Önskar ni hålla konferens, mingel eller föreläsningar?
Våra olika lokaler står redo för ert event.

Våra Lokaler

Victoriasalen

Anrik lokal med direkt ingång till lusthuset i Boulognerparken! Perfekt anpassat för bröllopsmiddagar och de mindre festerna.

Byggd 1882 med flertal renoveringar genom historien (senast 2016). Denna lokal med sin historia erbjuder en rytmisk atmosfär med inbjudande knutar och detaljer. Den ljusa lokalen kan snabbt förvandlas från en öppen mysig lounge till en ljusisolerad och pulserande nattklubb.

Stora Salen

Modern och rymlig! Vår största lokal för de större eventen som företagsevent, middagar samt föreläsningar m.m.

Utrymme. Denna lokal erbjuder stor flexibilitet tack vare dess generösa ytor och takhöjd. Med tillgänglighet till scen, bord, stolar samt personalutrymme är detta den perfekta lokalen för alla stora event.

STORA BAREN

Mysig och rymlig pubmiljö på bottenplan med stor bar i smakfull stil.

Avnjut en kall dryck i denna trevliga källarpub med generösa sittgrupper och installationer. Tack vare barens längd är den väl anpassad för att erbjuda snabb och effektiv servering.  

F.A.Q

Vi välkomnar dig att kontakta oss via denna hemsida, e-post eller telefon. Därefter kan vi planera och skräddarsy ert event efter era önskemål.

Länk: Kontakta Oss

Då vi har högt tryck på bokningar är det stark rekommenderat att vara ute i god tid. Kontakta oss snarast med förslag på önskat datum så återkommer vi med tillgänglighet på dessa.

Bokning av en lokal gäller för en hel dag och ger er tillgång från tidigast 08:00 på morgonen till senast 02:00 på natten. Notera att all bar & festverksamhet upphör senast vid denna tid. 

Ja! Vi bedriver veckovis både pub och nattklubb för studenter och har så väl både fullt utrustade barer samt alkoholtillstånd. 

Ni kan välja ett av följande alternativ:

  1. Använda våra barer med personal för försäljning av alkohol.

  2. Hålla barerna stängda och ta med egen alkohol istället.

Absolut! Vi har stora garderober som vi veckovis använder till vår nattklubbsverksamhet.

Självklart! Kontakta oss med detaljer så kan vi snabbt ge en mer detaljerad prisbild på vad ert event uppskattas kosta. Testa gärna även vår priskalkylator längst upp på denna sida.

Ja visst! Vi erbjuder gärna en kostnadsfri och kravlös visning innan ni bestämmer er. Kontakta oss via denna hemsida, telefon eller e-post för att boka en visning.  

Ja! Vi har installerat ljud och ljusanläggningar för vår nattklubbsverksamhet i både Stora Salen samt Victoriasalen som ni kan hyra tillsammans med vår tekniskt kunniga personal. Vi erbjuder även er att hyra en av våra kunniga DJs för kvällen om så önskas.

Absolut! Vi har ett fullt utrustat restaurangkök i huset som ni eller en inhyrd kock kan nyttja efter överenskommelse.

Det går bra förutsatt att lokalerna inte är bokade innan. Stäm av med oss för säkerställande.

Tyvärr inte, vi bedriver endast restaurangverksamhet. Vänligen se lokala hotell eller vandrarhem i närheten.

André, er kontaktperson!

Hej, jag heter André och är huvudansvarig för uthyrningar här på Kårhuset Boulogner. Vi välkomnar er hit till en oförglömlig dag hos oss!

Vid bokning av Kårhuset kommer jag vara er kontaktperson som roddar bakom kulisserna. Jag ansvarar och planerar för personal, leverans av ev. catering, upplåsning, möblering/dukning, avstämning av önskemål m.m samt ser till att kvällen blir så bra som möjligt. Jag kommer dessutom finnas tillgänglig på plats under hela ert event.

Varmt välkomna!

BERÄKNA DITT PRIS

Ange dina detaljer nedan för att beräkna vad ert event på Kårhuset Boulogner uppskattas att kosta.

Två kolumner
Vertikalt
Horisontellt
RentBoulogner-SV
Summering
Namn Totalt
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Your service request has been completed!
We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Betalningsmetod: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.title }}: {{ item.value }}

Notera att kostnad endast används för att få en grov överblick på prisbilden och är där med ej bindande. Tillägg eller avdrag för övriga tjänster kan tillkomma efter överenskommelse. Moms tillkommer inte för varken företag eller privatpersoner då vi är en momsbefriad och icke vinstdrivande organisation som driver KB.

Rulla till toppen