NATTKLUBB

Vi bjuder in till Skövdes studenters egna nattklubb med två våningar, komplett med flera dansgolv och exklusiva barer. Ibland har vi festliga temakvällar där man kommer in gratis om man har klätt ut sig efter temat. Dessa kan ibland förekomma på Lördagar istället för ordinarie Fredagar.

Allmänt

Inträde

Första timmen: Gratis entré för studenter, 20 kr för gäster. Garderob är gratis för alla besökare hela kvällen.

PUB

Mitt i veckan har vi öppet kårhuset för en mysig och traditionell pub. Vi har vår stora bar öppen och vi serverar mat från vår Pubmeny till ytterst förmånliga priser. Som underhållning anordnas de Open mic, Pubquiz men även Beerpong-turneringar. Självfallet hör även Caps-cirklar till det vanliga.

Allmänt

Inträde

På onsdagar gäller ej garderob. Tamburmajorer står framme för gratis användning att hänga upp sin jacka eller väska. Notera att vi inte tar ansvar för ev. borttappade värdesaker!

Skövdes Största Studentfest

Kårhuset Boulogner (KB) tar emot över 20.000 gäster varje år och drivs av drygt 100 engagerade personer som ideellt på sin fritid anordnar över 100 evenemang per år. Föreningen har i 25 år arbetat för att erbjuda studenter en social mötesplats utanför campus för att umgås och knyta nya kontakter.

Till de vanligaste tillställningarna hör våra pub- och klubbkvällar, där gemene student kan ta sig en matbit mitt i veckan från vår pubmeny, eller dansa och umgås till helgen. Föreningen har också ett eget socialt syfte mot sina medlemmar, som vill göra mer utav sin egen studietid och träffa nya vänner.
Föreningen är den första studentfestföreningen i Skövde med tusentals alumner och ett mycket stort kontaktnät.

“Kårhusets event och öppetkvällar lämnar mig alltid med ett leende på läpparna. Här möter man fantastiska människor och personal som tillför de bästa av utekvällar. Stor eloge till Skösex som bedriver verksamheten för oss studenter! “

F.A.Q.

Vi välkomnar alla i dörren som uppfyller följande krav:

  • Är minst 18 år gammal.
  • Har med giltig legimation (Körkort/Pass/Nationalt ID).
  • Har med giltigt Mecenatkort (fysiskt eller digitalt i app).

Inga problem! Du som student får ta med upp till 2 gäster in på KB som inte studerar.

  1. Ställ er i ordinarie entré och gå in tillsammans.
  2. Du som student måste visa giltig legitimation samt Mecenatkort.
  3. Din gäst måste endast visa giltig legitimation. 18+ gäller även för gäster!

Du får inte förtära eller ta in öppnad medtagen dryck på KB.

Har du däremot t.ex en väska eller kasse med oöppnad dryck/alkohol går det jättebra att hänga in denna i vår garderob för utlämning vid kvällens slut.

Vi tar emot kontanter, VISA, MasterCard & American Express.

Vid vissa kvällar erbjuds förköp till kvällen. Om du har förköpt en entré glider du snabbt in via VIP-entrén höger om den ordinarie. Notera att du måste kunna uppvisa din unika biljett för oss att skanna.

Absolut! Vi välkomnar gärna in studenter från andra lärosäten så länge du uppfyller följande krav:

  • Är minst 18 år gammal.
  • Har med giltig legimation (Körkort/Pass/Nationalt ID).
  • Har med giltigt Mecenatkort (fysiskt eller digitalt i app).

Vid t.ex intro-veckorna brukar tillfällig studentverifikation i form av armband ges ut av Studentkåren på campus som vi accepterar istället för Mecenatkort.

Har du i övrigt inte fått ditt Mecenat-bevis än (digital eller fysiskt), be gärna en student gästlegga dig i dörren tills vidare.

Om du inte själv är studerande måste en vän till dig som studerar ta med dig in som gäst.

Rulla till toppen