Föreningen2019-03-15T08:39:46+02:00
Hagbard

“Ärad vare Hagbard”

Skövde Sexmästeri

Att “Sexa” kommer av det äldre svenska språket och står idag för att “Festa”.

Ett sexmästeri, även kallat festmästeri, klubbverk, klubbmästeri eller festeri är inom den svenska universitets- och högskolevärlden en studentförening eller grupp med ansvar för att anordna fester åt medstudenterna.

Om Oss

Skövde Sexmästeri är en festförening för studenter som läser vid Högskolan i Skövde. Vi som är medlemmar i föreningen är studenter som vill ha så roligt som möjligt under studietiden och främja studentlivet i Skövde. Det är vi som driver och tar hand om vårt kära kårhus (Kårhuset Boulogner eller KB). Som medlem blir du inbjuden till våra exklusiva tillställningar, träffar massor med härliga människor, glassar på ditt CV med engagemang och får många andra fördelar.

Vill du vara med på ditt livs äventyr och göra oss sällskap på vår tokfeta kickoff? En aktiv och rolig fritid förgyller studentlivet och i 25 år har SköSex varit den givna festföreningen.

Här är några av fördelarna du får

• Personalrabatter på sortimentet
  • Alltid snabbkö
  • Alltid gratis inträde
  • Åk med på festresor till andra lärosäten i Sverige
  • Testa på nya saker, såsom att blanda drinkar, mixa musik och mycket annat!
  • Tjäna extraslantar
  • Hundratals nya vänner och ett stort kontaktnät för framtiden
  • Inbjudan till exklusiva fester
  • Tillträde till eget föreningshus
  • Utbildningar i brandskydd, alkoholservering etc!
  • Erfarenhet till CV:t
  • Arrangera fester och evenemang för dina medstudenter
  • Är du ambitiös så sikta på att en dag leda föreningen

“Att gå med i Skösex var troligen ett av mina bästa val under studietiden på HIS! Den fantastiska gemenskap och kunskap som föreningen medför gjorde min studietid till den bästa någonsin!”

Alumn

Arbetsgrupper

Vi i föreningen jobbar gemensamt för att driva Kårhuset Boulogner. För att erbjuda det bästa har vi två huvudgrenar in i föreningen

Älskar du att fixa den bästa festen? I Skövde Sexmästeri får du möjligheten att lära dig allt om bar och restaurang. För dig som vill ha meriter till ett extrajobb på sidan om skolan är detta en fantastisk möjlighet. Glöm inte att du kan använda dina nya drinkkunskaper till att skryta på vilken förfest som helst. Dessutom är Skövde Sexmästeri en självklar plats för härliga och drivna människor och vi söker alltid fler medlemmar!

Skövde City University DJs (SCUD) är vi som är DJs på Kårhuset Boulogner. Hos oss lär du dig att mixa musik, ljussätta fester men även hantera utrustningen. Du börjar som aspirant och lär dig under en tid från erfarna SCUD:are tills du är redo nog för att ta dig an dansgolvet. Alla har sin egna särskilda DJ-stil och du kommer att upptäcka och utforska din egen.

Styrelsen 2018 – 2019

Kårhusgeneral
(Uthyrningsansvarig)

Vill du vara delaktig?