Uthyrning2019-10-01T09:46:50+02:00

Vi skräddarsyr er tillställning!

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION

Byggt 1882 erbjuder Kårhuset med sitt anrika arv en unik miljö för tillställningar av alla dess slag – vare sig det är konferens eller födelsedagsfest så har vi garanterat något som passar just er.

Kårhuset Boulogner har flera olika middags- och festlokaler i varierande storlek och prisklass och vi erbjuder mat från vår samarbetspartner Järnspisen. Huset passar även bra att använda som bröllopsfestlokal och med sin vackra natur är musikpaviljongen ett perfekt ställe att gifta sig i.

Kårhuset består av tre olika huvuddelar som, beroende på sällskapets behov, kan bokas separat eller i diverse kombinationer. Oavsett vilken del som hyrs så står befintlig ljud- och ljusanläggning till ert förfogande. Vi erbjuder dessutom även en DJ/Ljud- och ljusansvarig om en sådan finns tillgänglig för det aktuella datumet vid möjlighet och önskan. Garderob samt toaletter ingår även de, oavsett vilken övrig del som hyrs.

OBS! Priser kan variera beroende på sällskapets storlek och eventets längd.

För offert och mer specifik information kontakta oss via kontaktformuläret här på hemsidan eller direkt till Kårhusgeneralen via
mail: [email protected]
eller på telefonnummer: 070-710 37 29

Läs mer om olika evenemang genom att klicka på bilderna nedan

Företagsevent

Bröllop

Firande

Publikt Event