Uthyrning – Bröllop2019-10-01T09:40:36+02:00

Skräddarsytt efter era Önskemål

Det sägs att ens bröllop är en av de största dagarna i livet. Vi vill därför med glädje hjälpa till att förgylla erat tillfälle för att ni med säkerhet ska känna att den blir som ni själva önskar!

Kårhusets gamla del, som bevarats i samma stil som den bygges i 1882, är perfekt för mingel och bröllopsfest. Letar ni efter en unik och vacker innemiljö så är denna ypperlig som bröllopsfestlokal och med sin vackra natur är musikpaviljongen precis utanför ett perfekt ställe att gifta sig.

För bröllopsmiddagen har vi även stora salen som ger möjlighet för en middag för upp till 160 personer. Vi erbjuder även bordsservering för att gästerna ska kunna sitta till bords och njuta under hela middagen. Vi jobbar hårt för att skapa just den upplevelsen ni önskar och är anpassar utförandet och planeringen efter era önskemål.

Efter många lyckade bröllopsfester har vi på Kårhuset erfarenhet i att hjälpa till att skapa den bästa upplevelsen för att just er dag ska bli den absolut bästa. Vare sig det endast är mingel efter vigseln eller hela bröllopsfesten har vi möjlighet att skräddarsy dagen efter era önskemål.

KONTAKTA OSS

“Vårat bröllop på Kårhuset Boulogner i Skövde blev över vår förväntan helt fantastiskt! Stor eloge till den fantastiska och kunniga personal som gjorde vår kväll till den bästa någonsin!”

- Jonas & Anna Johansson

“Vi kunde inte varit nöjdare! Stort tack till personalen på Kårhuset som gjorde ett fantastiskt jobb på vårat bröllop!”

- Patrik och Maria Nyström