Evenemang

fredag 2 jun  Klubb Boulogner
onsdag 7 jun It’s ovver for this season
lördag 10 jun Bartömning | Hawaii Holiday

Introduktionen

Introduktionen tillhör en av våra högsäsonger med 8 öppetkvällar under två veckors tid och flertalet middagar. Utöver det utförs aktiviteter både på campus och i Boulognerskogen. Introduktionen är ett kritiskt evenemang för studenterna som påbörjar sina studier i Skövde. Under introduktionen får studenterna lära känna Skövde som stad och knyta band mellan klasserna som förhoppningsvis varar resten av livet. Kårhuset Boulogner är en viktig del i detta då det är en av få platser utanför lärosalarna som är tillägnad studenter.
I år låg medelantalet besökare på 560 gäster per kväll och vår mest välbesökta kväll gästades av 804 besökare.

Terminsavslutningar

Terminsavslutningarna är uppskattade evenemang där studenter tar farväl av sina studiekamrater över sommaren eller, om man avslutat sina studier, för gott. Under terminens sista vecka besöker över 1000 gäster, 30% av alla programstudenter vid Högskolan i Skövde, Kårhuset Boulogner

Allkår

En gång per år bjuder Kårhuset Boulogner in övriga landet till en så kallad ”allkårsfest” – en 25-årig tradition som alltid bokas upp inom en timme efter biljettsläpp. Föreningen anordnar inackordering i centrum till 250 studenter om reser hit från hela Sverige och vi anordnar en fullspäckad helg för våra besökare. Vår allkårsfest är en av de största i Sverige med högt anseende och många återkommande besökare.

Herr- och damsittningen

En Ladies Night och en Gentlemens Night arrangeras varje år och tar emot 240 sittandes. Tre rätters, vinbjud och underhållning erbjuds. Under Ladies Night är endast kvinnliga gäster välkomna, och vice versa för Gentlemens Night. Efter middagen öppnas hela huset för alla andra studenter.

Övriga evenemang

Den årliga utdelningen av S:ta Elins Orden utförs på Kårhuset Boulogner. Det brukar kombineras med den lokala Nobelsittningen. Kårhuset Boulogner står även värd för externa evenemang med anknytning till högskolan, kommunen eller mot företag i närområdet – där i form av mingel, konferenser, middagar och afterwork.